Agenda Applause 4kids

divider

Musical 2020: Onvoltooid verleden tijd!

In november 2019 gaan we heel hard repeteren voor de geestige musical 'Onvoltooid verleden tijd!'

Voor het instuderen van deze musical hebben we iets minder tijd dan normaal en dat maakt het allemaal nóg spannender.

Kom kijken in het voorjaar van 2020 naar het resultaat van al onze inspannngen. Houd onze website in de gaten voor waar en wanneer!!

VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN IS DEZE CURSUS STOPGEZET EN ZIJN DE VOORSTELLINGEN VAN APRIL 2020 AFGELAST

divider

Sing-A-Long Applause 4kids

SingalongHeb je ooit meegedaan met de fantastisch leuke kindermusicals van Applause 4kids en zou je best nog één keer uit volle borst willen meezingen? Wist je dat al die mooie liedjes speciaal voor onze musicals zijn geschreven? Zonde toch om ze nooit meer te laten klinken. Daarom roepen we alle Applause4kids jongens en meiden op mee te doen met onze Sing-A-long!

Op zaterdag 16 november 2019 ben je van harte welkom in theater De Cameleon. Aanvang 15:00u - Entree € 5,00 p.p.

Aanmelden doe je hier

divider

Kom kijken naar het sprookje van "De Keizer"

In het keizerrijk Bananië is niets wat het lijkt. Keizer Vanitius XI is de geliefde en onomstreden leider van zijn welvarende land en geniet oneindige bewondering en liefde van zijn volk. Daar geloofd hij heilig in. Maar in werkelijkheid is het zijn kwaadaardige zus Omnipotentia die aan de touwtjes trekt. Zij voert een waar schrikbewind over de hongerlijdende bevolking en plukt ze daarbij ook nog helemaal kaal.

Door het verspreiden van nepnieuws, het opvoeren van een denkbeeldige vijand en constant te dreigen met strafkamp ‘De Pisang’, weet Omnipotentia iedereen te hersenspoelen en in haar alternatieve waarheid te laten geloven. Maar wanneer zij, in al haar eigen ijdelheid, de keizer in kleren ‘die alleen gezien kunnen worden door de mensen die ècht van de keizer houden’ over het jaarlijkse Bananenfestival laat paraderen, lijkt ze haar hand te overspelen. Eén meisje roept dat de keizer in werkelijkheid in zijn onderbroek staat. Einde van het sprookje? Zoals gezegd, in Bananië is niets wat het lijkt………

Op woensdag 04 april is de try-out, en op 07, 08 en 14 april zijn de voorstellingen..

Locaties: Theater De Cameleon, 3e Kostverlorenkade 35 en het Amsterdams Lyceum, Valeriusplein 15, in Amsterdam

Deel dit bericht met je opa, oma, tantes en ooms en al je vriendjes, vriendinnetjes neefjes, nichtjes en klasgenootjes.

divider

Doe ook mee met de nieuwe musical "De Keizer"

Applause 4kids is weer op zoek naar pittige jongens en meiden van 8 tot 13 jaar die heel graag willen zingen, toneelspelen en dansen in een èchte musical.

In het najaar van 2017 starten we met de repetities van “De Keizer”, een komisch verhaal over ijdelheid en karakter. Meedoen betekent dat je een paar keer gaat optreden in èchte theaters!

Op woensdag 20 september 2017 kun je kennis komen maken met ons en krijg je gelijk alles te horen over de nieuwe musical.

Locatie: Theater De Cameleon, 3e Kostverlorenkade 35 Amsterdam Aanvang: 16:00 uur

Aanmelden kan hier.

Deel dit bericht met je al vriendjes, vriendinnetjes neefjes, nichtjes en klasgenootjes.

divider

Jongerengroep speelt Shakespeare's De Storm

De StormDe jongerengroep van Applause 4kids speelt een eigentijdse versie van William Shakespeare’s toneelstuk De Storm. Op een onbewoond eiland maken heks Sycorax en haar zoon Kalibaan het leven van de eilandgeest Ariël zuur. De heks sterft op het moment dat Ariël in een kerstboom is veranderd. Voor altijd, lijkt het.... Maar dan verschijnen de Hertog van Milaan Prospero en zijn dochtertje Miranda op het eiland. Ariel wordt onttoverd, Kalibaan wordt getemd en Miranda wordt een puber.

Twaalf jaar later komt er een schip langs. Plots steekt er een mysterieuze storm op die het schip -met daarop oude bekenden van Prospero- op het eiland smijt.... Vervolgens ontwikkelt zich een verhaal over macht, wraak, jaloezie, vergeving en liefde.....

Reserveren kan hier.

Deel dit bericht met je familie, vrienden en klasgenootjes.

divider

Gezocht: jongens en meiden van 8 - 13 jaar voor de nieuwe musical

De repetities voor onze nieuwste musical beginnen na de zomervakantie in september 2017. En er is nog heel veel plek voor jongens en meiden van 8 tot 13 jaar die het leuk vinden om te zingen, dansen en toneelspelen.

We repeteren op woensdagen van 16:00 - 17.30 uur in Theater de Cameleon, 3e Kostverlorenkade 35 Amsterdam

Kosten: € 390,-

Er zijn ook een paar extra repetities in het weekend en er wordt ook een werkweekend georganiseerd. Uitvoeringen zijn op woensdag en/of in een weekend. Deze cursus gaat door bij minimaal 15 deelnemers. Aanmelden kan op hier.

Deel dit bericht met je al vriendjes, vriendinnetjes neefjes, nichtjes en klasgenootjes.

divider

Kennismaken / open dag musicalgroep Applause 4 kids

Heb jij ook zo genoten van de musical het Enigma van de Sfinx.. Zat je te springen op je stoel om mee te mogen doen??? Dan ligt hier je kans..... Applause 4kids start in het najaar van 2016 weer met de repetities voor de nieuwste musical. Er is nog plaats voor enthousiaste jongens en meisjes van 8 - 13 jaar die graag zingen, dansen en toneelspelen.

Wil jij ook als een echte ster schitteren in het theater, kom dan op woensdag 21 september om 16:00 uur naar Theater de Cameleon en maak kennis met het productieteam van Applause 4kids. Je krijgt alles te horen over die nieuwe musical, zingt samen een paar liedjes en kunt je daar direct aanmelden.

Tot ziens!

Het adres is: 3e Kostverlorenkade 35, Amsterdam


Musical 'Het enigma van de Sfinx'

Eindelijk gaat het doek op voor de kids van Applause voor kids.

Kom kijken naar de mysterieuze musical 'Het enigma van de Sfinx'. Op 30 maart is de try-out en op 02, 03, 16 en 17 april 2016 staan we op de planken in Theater de Cameleon en het Amsterdams Lyceum.

Reserveer hier je kaartjes!

reserveer het Enigma van de Sfinx

Het verhaal

In deze mysterieuze musical maken we kennis met Gaia en haar vrienden. Zij gaan naar basisschool de Sfinx, een school waar alle leerlingen arm zijn. De belastinginspecteur dreigt de school binnenkort te sluiten tenzij er onmiddelijk een grote berg geld wordt betaald. De ‘coole’ kids van de Florijnschool hebben juist geld teveel. En daar lopen ze echt wel mee te koop! Ze gooien het graag over de balk maar delen het met niemand. Als Gaia voor haar verjaardag een mobiele telefoon krijgt wordt ze tot haar schrik opgebeld door een raadselachtige sfinx. Hij belooft haar een grote berg geld waarmee ze haar school kan redden. Maar die moet ze dan wel zelf komen halen. Samen met haar vrienden gaat Gaia op zoek naar de sfinx. Onderweg komen ze op vreemde plaatsen en ontmoeten ze wonderlijke figuren. Maar van de sfinx geen spoor........ bestaat die eigenlijk wel echt?

divider

Nieuwe kindermusical 2014/2015

Helaas zit het er weer op voor de musicalkids. De geestige musical Onvoltooid verleden tijd! is zeer succesvol uitgevoerd in verschillende theaters in Amsterdam en Diemen. Ben je komen kijken en wil je ook meedoen met Applause 4kids? In het najaar van 2014 starten we met een nieuwe productie. Houd deze website in de gaten voor informatie en nieuws!

Reprise Onvoltooid verleden tijd!

Vanwege het enorme succes komt de voorstelling van Onvoltooid verleden tijd nog één keer op de planken. Het is de laatste kans om deze geestige musical te gaan zien. Kom je ook kijken? Reserveer hier alvast je kaarten!

Datum: zaterdag 12 april 2014
Aanvang: 14:30 uur
Locatie: Amsterdams Lyceum (Valeriusplein 15)
Entree: € 7,50 / € 5,-

divider

Onvoltooid verleden tijd! de geestigste musical nu in het theater

Op 19, 22, 23 en 30 maart 2014 is het zover! De Applause 4kids kids gaan de sterren van de hemel zingen, dansen en spelen.  En ze hebben er ontzettend veel zin in! Kom je ook kijken? Reserveer hier alvast je kaarten!

Het verhaal
Aan de rand van het dorp staat een groot kasteel. Het staat al jaren leeg. 
Niemand weet van wie het is, maar iedereen denkt dat het er spookt. Luka wedt met Lisa dat zij het spookkasteel niet in durft te gaan. Maar dat is nou juist iets wat Lisa heel graag wil! Het zou zomaar de perfecte woonruimte kunnen zijn voor haar oom Zebedeüs. Luka en Lisa spreken om middernacht af bij het kasteel. Lisa’s vriendinnen gaan ook mee. Want wat kan er daarbinnnen nou helemaal zijn behalve stof en spinnenwebben??? Nou...eh....uhm! 

divider

Musical 2014: Onvoltooid verleden tijd! in de maak

Sinds september 2013 wordt er weer heel hard gereperteerd voor de spooky musical Onvoltooid verleden tijd!

Op 11 december geven de Applause 4kids kids een kleine preview van deze geestige musical. Deze minivoorstelling is alleen toegankelijk voor ouders en familie. Die boffen maar, want zij weten dan hoe leuk en spannend de nieuwe musical is.

In het voorjaar van 2014 kan iedereen komen kijken. Houd onze website in de gaten voor waar en wanneer!!

Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan de foto's op onze Facebook pagina:https://www.facebook.com/Applause4Kids

divider

El Dorado de musical op de planken!

Op 6, 7 en 13 april 2013 gaan ze ervoor: de Applause 4kids kids gaan de sterren van de hemel zingen, dansen en spelen. En ze hebben bijna allemaal een driedubbele rol. Dat is écht niet makkelijk. Maar daar doen onze kids niet moeilijk over.

Het verhaal
Op een dag krijgt Catalina van tante Irritanta een brief. Deze is lang geleden door haar moeder aan haar geschreven. Daarbij zit ook een geheimzinnige kaart van een plek waar haar vader lang geleden naar op zoek ging: de stad van goud, El Dorado! Tante Irritanta en haar verloofde Baron Léon pikken deze kaart onmiddellijk in en gaan er als een haas mee vandoor. Miguel besluit dan om op eigen houtje op zoek te gaan naar El Dorado en natuurlijk wil Catalina met haar broer mee. Maar Miguel vindt zo’n gevaarlijke reis helemaal niks voor meisjes. Dit pikt Catalina niet! Vastbesloten om El Dorado zelf te vinden, sleurt ze haar zusjes mee in een spannend avontuur. Gaat het lukken om de gouden stad te vinden? Of zijn tante Irritanta en Baron Léon hen voor? Als ze maar niet in handen van Kapitein Paarsbaard vallen! Wie is die mysterieuze kapitein eigenlijk?!? Een avontuur om niet te missen, gebaseerd op een waargebeurd verhaal! ...Of toch niet...?

Kom kijken en reserveer nu alvast je kaartjes!

divider

Open middag Musicalcursus woensdag 19 september 2012

Kom kennismaken met Applause 4kids. Op woensdag 19 september kun je meedoen met de introductiemiddag voor de nieuwe musical Eldorado.

Voor deze musical hebben we een irritante tante, een sjieke baron, een stoere broer en een slimme zus, hun bange zusjes, woeste piraten, een oude non, een koningin en andere bijzondere karakters nodig. Nieuwsgierig??? Kom ook meedoen en neem al je vrienden en vriendinnen mee!

Tijdstip: 16.00 uur
Lokatie: Theater De Cameleon,
3e Kostverlorenkade 35, Amsterdam

divider

2019
Meedoen met Applause 4kids Sing-A-Long
Meer informatie

Musical Onvoltooid verleden tijd.
Meer informatie

PRIVACY-STATEMENT
Meer informatie